УКР РУС

Хадльгрімссон: Нічия з Португалією - це для нас чергове досягнення

15 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Ісландії Хеймір Хадльгрімссон прокоментував результат поєдинку проти Португалії (1:1).

"Ми задоволені, так як знали, наскільки сильна Португалія. Вони набагато більше володіли м’ячем, проти них дуже важко грати. Це одна з найкращих команд на турнірі, яка напевно пройде далеко. У збірної Португалії повно яскравих гравців, які добре контратакують і б’ють з дальньої дистанції. Але ми зіграли в обороні просто чудово.

Ми показали відмінну організацію гри і відпрацювали вище всяких похвал. Ми не втрачали концентрацію за винятком однієї-двох ситуацій. Важко виділити когось із нашої команди - ми досягли результату спільно. До наступного матчу ми зможемо підійти без такого напруження.

Ми знали, що проти португальців потрібно грати за допомогою довгих передач, і знали, що ми зможемо виграти більше перших м’ячів. У перерві ми сказали гравцям, що ми погано граємо на підборі, ми втрачали м’яч занадто швидко. Нам слід було грати розумніше і вище.

Для Ісландії стільки всього в перший раз! Перемога над Нідерландами була свого роду першою, а тепер ми провели перший матч, набрали перше очко... Відчував себе, як вдома! Наші вболівальники були чудові. Вони додавали нам енергії. Коли гравці втомлювалися, фани робили їх сильнішими. Для нас це чергове досягнення. Навіть нічия з угорцями наблизить нас до виходу в плей-офф, і це прекрасне почуття", - цитує Хейміра Хадльгрімссона офіційний сайт УЄФА.

Команди Євро-2016. Група F. Ісландія