УКР РУС

Хачеріді: Серйозно налаштуємося на обидва поєдинки проти Янг Бойз

19 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Євген Хачеріді поділився очікуваннями від матчу 3 туру Ліги Європи проти Янг Бойз.

"Команду Янг Бойз ми, звісно, дуже добре знаємо. Як на мене, це дуже серйозний суперник – вони йдуть на першому місці у своєму чемпіонаті. Крім того, у складі швейцарців зібрані дуже хороші гравці, та й командні дії у них на високому рівні. Тож ми очікуємо складної гри. Але, звісно, налаштовані лише на перемогу. У кваліфікації Ліги чемпіонів ми здорово зіграли на своєму полі, але на виїзді наша гра була жахливою.

Сподіваюся, таких матчів у нас більше не буде. Серйозно налаштовуватимемося на обидва поєдинки, щоб здобути максимальну кількість очок. У Янг Бойз дуже хороші півзахисники, непоганий напад, швидкі гравці. Потрібно не дати можливості розігратися, а, навпаки, нав’язати їм свою гру. А ось яку саме тактику вони оберуть на поєдинок з нами, мені складно сказати", – цитує Євгена Хачеріді офіційний сайт Динамо.

Матч Динамо – Янг Бойз відбудеться 19 жовтня о 22:05 в Києві на НСК "Олімпійський". Поєдинок обслужить бригада арбітрів з Фінляндії. Олександр Хацкевич розповів про очікування від матчу на прес-конференції.