УКР РУС

Хачеріді прокоментував чутки про можливий перехід в "Зеніт"

25 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді заявив, що не отримував пропозицій від інших клубів.

"Я сприймаю все це як чутки. Принаймні, ні Динамо, ні мій агент не повідомляли мені ні про інтерес з боку "Зеніта", ні про інтерес з боку будь-якого іншого клубу. До мене особисто також ніхто з представників інших клубів не звертався. Ось і вирішуйте самі, чи реальний якийсь інтерес до моєї персони, або все на рівні тільки чуток.

Готовий ще раз повторити сказане раніше: я щасливий, що граю за київське "Динамо". І відпрацюю свій нинішній контракт професійно до кінця. Звичайно, якщо буду і далі потрібен клубу.

З одного боку, з "Динамо" у мене чинний контракт, мене тут все повністю влаштовує. З іншого боку, думаю, будь-який український футболіст не відмовився б пограти в топовому клубі топового чемпіонату. Але реалії на даний момент такі, що ніяких конкретних пропозицій від інших клубів у мене немає. Тому не бачу сенсу міркувати на тему мого бажання чи небажання переходу в інший клуб. Ось коли буде пропозиція, тоді спільно з клубом і буду приймати рішення.

Поки на цю тему ми не спілкувалися. Такі розмови зазвичай відбуваються ближче до терміну закінчення контракту. Так що, час ще є", – зазначив Хачеріді.

Нагадаємо, раніше журналіст каналу "Футбол 1" Ігор Бурбас повідомляв, що "Зеніт" торгується з "Динамо" щодо трансферу Хачеріді, однак незабаром цю інформацію у жорсткій формі спростував агент гравця.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу