УКР РУС

Хачеріді: Можливо, Блохіну не підходять ті виконавці, які є в "Динамо"

16 листопада 2012 Читать на русском

Перед поєдинком із донецьким "Металургом" захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді поділився очікуваннями від цієї гри.

- З цією командою завжди було важко грати, особливо на виїзді. У минулому році ми втратили очки в Донецьку, зігравши внічию. Та й у рідних стінах, якщо і вигравали у донеччан, то, як правило, з мінімальним рахунком. Крім того, “металурги2 поступилися в останньому турі “Шахтарю”, тому напевно захочуть реабілітуватися. Та й нам очки потрібні. Значить, можна не сумніватися, що матч буде дуже напруженим.


- Бачили гру “металургів” з “Шахтарем”?

- Ні. Я в основному після туру переглядаю тільки голи. Давно не спостерігав за матчами майбутнього суперника від свистка до свистка. Так що мені складно навіть зараз сказати, що змінилося в стилі гри цієї команди з приходом Юрія Максимова.

- А що змінилося в “Динамо” в порівнянні з минулим чемпіонатом?

- Важко щось говорити з цього приводу. Відбулася зміна на тренерській лавці. Така ситуація не може давати позитивні результати моментально. Юрій Сьомін, наприклад, купував гравців з точки зору свого бачення футболу. Новий же фахівець приходить зі своїми поглядами. Може бути, Олегу Блохіну не підходять ті виконавці, які є в команді. А для того, щоб перебудувати все, що залишив після себе попередник - потрібен час. Можливо, причина наших невдач саме в цьому.

- Незвично бачити свою команду на третьому місці?

- Звичайно, але що тут поробиш? Самі винні, що розгубили багато необов'язкових очок. А “Дніпро” зараз демонструє дуже пристойний рівень футболу.

- Головний суперник “Динамо” зараз “Дніпро”? Або “Металіст” теж не можна скидати з рахунків?

- Зрозуміло, харків'ян ні в якому разі не можна списувати. Упевнений, команда Мирона Маркевича теж буде боротися до кінця за призове місце.

- Нестабільна ситуація з головним тренером “Динамо” негативно впливає на атмосферу в команді?

- Важко сказати. Зрозуміло, проблеми зі здоров'ям Олега Блохіна нікого не обрадували. Дуже хочеться, щоб незабаром все нормалізувалося. Хочеться визначеності.