УКР РУС

Хачеріді: Буду намагатися не відповідати на провокації "Бешикташа"

27 вересня 2016 Читать на русском

Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді поспілкувався з журналістами на прес-конференції перед матчем 2-го туру Ліги чемпіонів проти "Бешикташа".

"Добре, що не пропустили в матчі з "Олімпіком". Це було важливо перед матчем з "Бешикташем".

Як вчиню, якщо гравці "Бешикташа" будуть провокувати? Намагатимусь не відповідати. Не тільки я, але і вся команда. Важливо не отримувати картки на рівному місці.

Нам розповіли сильні сторони "Бешикташа". Вони добре підсилилися в цьому сезоні. Ми вже розібрали гру суперника, і тренер ще розповість про неї.

Проти Абубакара грав в ЛЧ проти "Порту". Він дуже кваліфікований нападник, великий потужний. З ним важко грати. Але у суперника є не тільки він, а й Таліска – хороший гравець, і фланги", – розповів Хачеріді.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор гру 2-го туру ЛЧ. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Що цікаво, перед поєдинком з киянами "Бешикташ" вирвав нічию у "Галатасарая". У матчі з "Динамо" навряд чи прийме участь лідер "Бешикташа"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях