УКР РУС

Хабі Алонсо: Ми знаємо, як зупинити "Реал"

17 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Баварії" Хабі Алонсо сподівається, що мюнхенці зуміють вибити "Реал" з Ліги чемпіонів.

"Звичайно, це особливі почуття. Я грав тут п'ять років і отримував від цього задоволення. Це був прекрасний час. Ми поступаємося після першого матчу, але у нас все ще є шанси в цьому протистоянні. Буде важко, адже нам потрібно виграти і забити як мінімум два голи. Ми знаємо, як це зробити, як зупинити "Реал" і зіграти в свій футбол. Сподіваюся, нам вдасться виправити помилки, зроблені в першому поєдинку.

Ми не знаємо, хто у "Реала" буде грати на позиції Бейла. Тільки Зідан про це знає! У цій команді повно великих гравців, що володіють різними якостями. Нас чекає європейське "класико", чвертьфінал на "Бернабеу". Нам потрібно бути на висоті.

У Лізі чемпіонів ти граєш проти найкращих команд в Європі. У "Реала" приголомшлива команда, в якій є і футболісти, які вважаються найкращими в усьому світі.

Ми дуже добре знаємо один одного. Однак важко буде зупинити "Реал". Навіть малими зусиллями мадридці можуть завдати серйозної шкоди. Сподіваюся, вони розслабляться, і ми зможемо забити два голи. Ми знаємо, що один м'яч можемо пропустити. Це не дуже змінить наше завдання", – цитує Алонсо офіційний сайт УЄФА.

Анчелотті: Якщо заб'є "Реал", то не так вже й важливо

, а також у Viber