УКР РУС

Гюндоган: Я збрешу, якщо скажу, що я такий же гравець, як і рік тому

20 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Сіті Ілкай Гюндоган розповів про наслідки своїх травм.

"Я сумніваюсь, що вже повернусь на той рівень, на якому був раніше. Це все засмучує. На сьогоднішній день мої побоювання лише збільшуються, але у мене немає іншого вибору. Футбол – це моя робота, тому я продовжую робити те, що робив усе життя.

Я збрешу, якщо скажу, що я такий же гравець, як і рік тому. Після двох травм на коліні ти вже не відчуваєш себе настільки впевнено, як раніше. Однак я готовий зробити все, щоб бути корисним команді та знову насолоджуватись грою.

Мені було сумно весь цей час дивитись футбол перед телевізором, адже звик грати кожні три-чотири дні. Чесно кажучи, під час травми ти себе вже не відчуваєш частиною команди. Ти не подорожуєш з командою, займаєшся самостійно. Це найгірше для футболіста.

Найгірший період – це перші дні травми. Коли отримуєш травму, коли дізнаєшся терміни реабілітації, коли встаєш після операції, почуваєшся найважче. Однак день за днем стає краще і починаєш робити те, чим займався до цього", – цитує Гюндогана Goal.com.

Нагадаємо, Гюндоган отримав травму коліна ще у грудні 2016 року і повернувся на поле у серпні. Німецький півзахисник перейшов у Манчестер Сіті влітку 2016 року з Борусії Д.

ДНК-тести у футболі: наука зможе створювати чи забраковувати нових Мессі, Роналду і Лукаку?