УКР РУС

Гвардіола звинуватив Відаля і Рібері в непрофесіоналізмі

30 січня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола наїхав на зірок своєї команди.

За інформацією джерел видання Bild, гравцями, звинуваченими 45-річним наставником у непрофесіоналізмі, виявились Франк Рібері й Артуро Відаль.

"Нам було би значно легше, якби всі гравці дбали про свою форму самостійно, як належить справжнім професіоналам. А ще було б чудово, якби деякі скинули зайву вагу", - так один із гравців мюнхенського клубу передав слова Гвардіоли з роздягальні "Баварії" після натужної перемоги над "Гамбургом".

На питання про анонімного футболіста, який злив у німецькі ЗМІ інформацію про конфліктну атмосферу всередині клубу, Гвардіола відповідав роздратовано: "Де цей анонім грає, на якій позиції? Правий захисник? Центрбек? В атаці? Я його не знаю. Кожен клуб контролює, скільки його гравці їдять і сплять. Це нормально. У чому проблема? А якщо футболіст має потребу поговорити, то хай говорить".

Повідомляють, що наставник лідерів Бундесліги не дуже розраховує на Відаля та Рібері, замість яких на полі все частіше з'являються Тьягу Алькантара і Кінгслі Коман.

Чилієць надто багато уваги приділяє нічним клубам, а француз ніяк не може відновитись від травми. Через наслідки пошкодження, отриманого в матчі з "Шахтарем", Рібері зіграв лише у 2-х матчах сезону.

Як наслідок, у "Баварії" змусили своїх футболістів попереджати про виїзди за місто за тиждень вперед.