УКР РУС

Гвардіола зізнався, що говорили його гравці про Шахтар, і розповів про втрати Ман Сіті

25 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився враженнями від Шахтаря напередодні матчу 2 туру Ліги чемпіонів проти донецького клубу.

"Гюндоган провів часткове тренування напередодні. Компані не готовий зіграти. Щодо Менді ми проведемо додаткове обстеження і подивимось на його стан.

Манчестер Сіті – Шахтар: де дивитись матч Ліги чемпіонів 2017/18

Щоразу, коли я граю проти Шахтаря, у мені виникають ті самі відчуття. Моя команда сказала після першої зустрічі проти них "вау". Запевняю вас, що вони є однією з найкращих футбольних команд. Наполі – одна з топ-5 команд Європи прямо зараз, а Шахтар переміг його. Намагатимусь переконати своїх гравців сприйняти цього суперника зі всією серйозністю.

Люди кажуть, що Наполі – це не Мілан, Ювентус чи Інтер, а Шахтар – це Україна. Але насправді наша група є підступною. Ось чому я прошу фанатів прийти на матч у вівторок, бо в Лізі чемпіонів у тебе починаються проблеми, коли ти робиш крок назад. Нам дуже знадобляться наші вболівальники", – цитують Гвардіолу City Watch і кореспондент УЄФА Саймон Харт.

Матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар відбудеться 26 вересня. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч обслужить португалець Жорже Соуза. Фонсека взяв на матч 20 футболістів