УКР РУС

Гвардіола: Зінченко провів хорошу гру

25 жовтня 2017 Читать на русском

Наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола відзначив дії Олександра Зінченка в матчі Кубка англійської ліги проти Вулверхемптона.

"Гра вийшла доволі важкою, адже суперник дуже щільно захищався на своїй половині поля. У першому таймі ми створили кілька моментів, а вже у другій половині пропустили кілька контратак, адже великими силами пішли вперед. Однак ми мали більше шансів, ніж наші суперники. Нам не вистачало останнього пасу.

Хочу відзначити, що такі гравці, як Зінченко, Даніло та Яя Туре провели дуже хорошу гру. У Манчестер Сіті попереду ще багато матчів, ми граємо одразу у кількох турнірах, і бувають такі матчі, де ми проводимо на полі аж 120 хвилин. Це дуже важко фізично, тому нам потрібні всі наші гравці нашого складу", – сказав Гвардіола на прес-конференції після матчу проти Вулверхемптона.

Нагадаємо, що Манчестер Сіті у серії післяматчевих пенальті переміг Вулверхемптон та пробився у наступний раунд Кубка англійської ліги. Олександр Зінченко провів на полі весь матч, вийшовши у стартовому складі команди.