УКР РУС

Гвардіола жорстко потролив Гарі Невілла: Цей експерт буде щасливий у суботу

10 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола відповідає на критику екс-гравця Манчестер Юнайтед щодо кількості гравців у заявці його команди.

На матч АПЛ проти Бернлі Ман Сіті заявив лише 17 гравців, що викликало шалену хвилю критики на адресу екс-наставника Барселони і Баварії. Мовляв, Пеп не поважає роботу академії клубу.

Ґарі Невілл розкритикував Гвардіолу

"У нас назбирається 18 гравців у складі на суботу. Гарі Невілл буде щасливий. Цей хлопець, експерт, повинен зрозуміти, що моя робота дуже серйозна. Це зовсім не жарт. Він повинен це знати, адже був тренером короткий період часу (у Валенсії, – прим. "Футбол 24").

Це вперше в моєму житті. У команді було стільки травмованих. Давід Сілва відпав в останній момент. А наш дубль грав матч через півтори години, тож я вирішив не смикати гравця для лавки, яка і так була на рівні.

Сілва, Сане і Жезус не зможуть нам допомогти проти Лестера. Ми отримали невеличку перерву, і це пішло нам на користь. Незабаром у нас Ліга чемпіонів і фінал Кубка ліги, крім матчів АПЛ", – цитує Гвардіолу Goal.com.