УКР РУС

Гвардіола запровадив у "Ман Сіті" дієту та забороняє "товстунам" тренуватись з командою

27 липня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Ман Сіті" Хосеп Гвардіола ввів правила харчування для своїх підопічних і систему покарання за їх порушення.

За словами захисника команди Гаеля Кліши, Гвардіола заборонив футболістам пити калорійні фруктові соки, їсти піцу та іншу висококалорійну, важку їжу. Гравцям, які важать більше норми, Гвардіола забороняє тренуватись разом з командою.

"Тренери часто говорять про важливість здоров'я гравців. Гвардіола заборонив гравцям тренуватися з командою, якщо у них є зайва вага.

Деякі хлопці вже не тренувалися з нами з цієї причини. Якщо твоя нормальна вага – 60 кілограмів, а ти важиш 70, то це ненормально, адже є великий ризик, що ти отримаєш травму і підставиш команду. Це важливо і ми маємо бути відповідальними за свій фізичний стан", – зазначив Кліши.

Відзначимо, що за інформацією Daily Mail, через зайву вагу кілька занять у загальні групі вже пропустив хавбек Самір Насрі. Видання зазначає, що таку ж методику Гвардіола використовував у "Барселоні" та "Баварії", що приносило хороші результати.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Як Зінченка і Харта ганяли у квадраті "Ман Сіті" під пильним наглядом Гвардіоли