УКР РУС

Гвардіола: Я хотів грати в команді Венгера, коли був футболістом

25 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола висловив свої очікування від фінального матчу Кубка ліги.

Хосеп Гвардіола перед фіналом Кубка англійської ліги, в якому його Манчестер Сіті зустрінеться з Арсеналом, заявив, що колись хотів опинитись в Арсеналі у Арсена Венгера, проте у француза тоді вже була зібрана команда. Зараз Хосеп сконцентрований на тому, щоб здобути свій перший трофей в Англії. Гра відбудеться сьогодні, 25 лютого, о 18:30 за київським часом.

"Я попросив Венгера поговорити зі мною і він запросив мене до себе додому. Я казав, що моєю мрією було грати в АПЛ, і я хотів би бути саме в Арсеналі під керівництвом Венгера і відчував, що можу йому допомогти. Проте він вже мав готовий склад і для мене там не було місця. Я все розумію, просто хотів пограти в його команді. Немає проблем, якщо готова команда вже є".

"Він любить один тип гравців: з якістю та повагою до контролю м'яча. Є багато речей, які мені подобаються, і якщо люди кажуть, що ми граємо як Арсенал в останні 20 років, це добре для нас".

"Я хочу виграти Кубок ліги сьогодні. Для клубу, для мене, гравців, вболівальників, міста. Я тут не один. Я не граю в теніс, де я був би один і робив що завгодно".

"Я ніколи не нервуюсь в день фіналу. Я більше хвилююсь в день чвертьфіналу або півфіналу, але я насолоджуюсь фіналом. Звісно, можна програти, якщо проти тебе грає сильний опонент, але також є оптимізм, що ти можеш виграти", – сказав Гвардіола.

У складі Сіті, за інформацією ЗМІ, матч пропустить Рахім Стерлінг, натомість може зіграти Габріел Жезус.