УКР РУС

Гвардіола vs Кльоп - 4:3. "Борусія" Д - "Баварія" - 0:1 (ВІДЕО)

4 квітня 2015 Читать на русском

Центральний поєдинок туру відбувся у Дортмунді, де місцева "Борусія" приймала мюнхенську "Баварію".

Суперники провели важкий та виснажливий поєдинок, у якому все вирішив один влучний удар Роберта Лєвандовскі.

Протистояння розпочалося спокійно та ніхто не поспішав, але це не викликало хвилювань, адже усі знали, що незабаром розпочнеться справжній німецький футбол. Проте час йшов, а видовищного та швидкого футболу так і не було.

Господарі поля були більш активними попереду, але створити по-справжньому щось небезпечне ніяк не вдавалося. Натомість "Баварія" спокійно чекала та намагалася взяти гру під контроль, і лише тоді приступити до виконання головного завдання. Гра проходила у звичайному руслі й бракувало якоїсь іскри, щоб розворушити гравців.

Доля поєдинку вирішилася на 36 хвилині. Роберт Лєвандовскі опинився у потрібному місці у потрібний час й вразив ворота своєї колишньої команди. Після цього гра дещо пожвавішала та почала викликати більший інтерес. Та згодом все знову стало на свої місця. Звичайно, небезпечні моменти виникали біля воріт обох команд, але все-таки бракувало гостроти та голів.

"Баварія" демонструвала прагматичний, академічний футбол. Вони розуміли, що без ключових флангових виконавців їм буде дуже важко сьогодні, відтак зуміли витиснути максимум із того, що створили. Можна сказати, що мюнхенці здобули перемогу на класі. До речі, це четвертий тріумф Гвардіоли на посаді наставника "Баварії" у поєдинках проти команди Юргена Кльопа.

У підсумку все завершилося звитягою гостей із рахунком 1:0. Шкода лише багатотисячну армію дортмундських вболівальників, які активно підтримували своїх улюбленців впродовж матчу, але так і не стали свідками якісного футбольного поєдинку.   

"Борусія" Д - "Баварія" - 0:1

Гол: Лєвандовскі 36