УКР РУС

Гвардіола у Мюнхені товктиме "кобальтових", а "вовки" їстимуть "орлів". Анонс 19 туру Бундесліги

3 лютого 2015 Читать на русском

Цей тур цікавий тим, що зустрічаються багато скривджених на старті другого кола.

"Баварія" - "Шальке"
Минулого сезону "Шальке" у Мюнхені безславно програв з рахунком 5:1. Про голи тоді подбали Давід Алаба, Маріо Манджукіч, а Ар'єн Роббен оформив хет-трик. Схожого результату прагнутимуть чемпіони досягти і тепер, зважаючи на ганьбу від "вовків" на старті другого кола. "Шальке", своєю чергою, останній раз переміг "Баварію" у грудні 2010 року (2:0). Мрії іноді збуваються.

"Айнтрахт" - "Вольфсбурґ"
Розпочавши сильно гру з "Фрайбруґом", "орли" втратили контроль після пенальті. У підсумку фіаско з великим рахунком (1:4). Аналогічний результат, проте переможний, привезли з Мюнхена "вовки". Про заряд підопічних Дітера Хекінга після "Баварії" годі й говорити.

"Гановер" - "Майнц"
Стимул до боротьби не допоміг "96-им" взяти бодай очко у дуелі зі "Шальке". Підопічні Тайфуна Коркута мали хороші шанси попереду, проте змарнували їх. Тепер виправляти помилки доведеться у грі з мотивованим "Майнцом", який зарядився на старті у матчі з "Падерборном" (5:0).

"Борусія М" - "Фрайбурґ"
Тріумфатори першого туру другого кола розіграють між собою шість очок. "Борусія" скромно посмакувала у Штутгарті, а "Фрайбурґ" завдяки Нільсу Петерсену завдав удару франкфуртським "орлам". "Лошакам" не можна втрачати очки у боротьбі за Лігу чемпіонів, а "Фрайбурґ" - за два очка від останнього місця, хоч і перебуває поза небезпечною зоною.

"Кельн" - "Штутґарт"
"Цапи" втекли від зони вильоту завдяки перемозі у Гамбурзі. Натомість "Штутґарт" перебуває на передостанньому місці, поступившись мінімально "лошакам".  Швабам, зрозуміло, буде нелегко і очко було б для них пристойним результатом.

"Падерборн" - "Гамбурґ"
Два невдахи старту. Обидва суперники програли із загальним рахунком 7:0. Після такої посухи варто очікувати нулів або безкомпромісної боротьби і багатьох голів.

"Герта" - "Байєр"
Берлінська команда в останніх шести поєдинках здобула лише одну перемогу (над "Борусією Д" у 15 турі). У Бремені столичні намагались залатати діри у захисті, однак не вдалося. Тепер "Герті" загрожує зона вильоту. Виправити ситуацію можна у грі з "фармацевтами", які також шукатимуть очки у столиці після мирової із "джмелями" Кльопа.

"Борусія Д" - "Ауґсбурґ"
Очко у поєдинку з "Байєром" цілком задовольнило Юрґена Кльопа. Все ж такий доробок виявися замалим для уникнення останнього місця у турнірній таблиці. "Джмелі" здобули очко насамперед завдячки боротьбі, а не тактичному розумові. "Ауґсбурґ" на старті здолав "Хофенхайм". Атакувальний квартет у складі Алтінтопа, Вернера, Бобадії та новачка Хойп'ї прекрасно гармоніює, тож на контратаках у Дортмунді можна заробити дивіденди.

"Хофенхайм" - "Вердер"
У поєдинку з "Ауґсбургом" крайґауерам бракувало стимулу до боротьби. Зрештою, запал міг зникнути і через сніговицю, яка супроводжувала гру. У поєдинку з "Вердером" слід повністю перезарядитись, аби розраховувати на очки. Скрипник повинен дати бій непростому супернику.