УКР РУС

Гвардіола щодня переконував Беллінгема переїхати в Ман Сіті – пасивність Реала була ефективнішою

15 червня 2023 Читать на русском

У півзахисника збірної Англії Джуда Беллінгема був вибір із двох топ-клубів, але Реал зміг переконати гравця не переходити до Манчестер Сіті.

Талановитий англієць був ласим шматочком для багатьох клубів. Після того, як Ліверпуль вибув з боротьби за Беллінгема, у півзахисника залишилось два варіанти – Манчестер Сіті та Реал. Обидва клуби хотіли бачити гравця у своїх командах, але їхні стратегії значно відрізнялися.

Реал офіційно оголосив про трансфер Беллінгема – третій літній новачок мадридців

Згідно з інформацією The Athletic, головний тренер "містян" Хосеп Гвардіола щодня дзвонив Джуду, щоб вмовити його переїхати до Англії. Манчестер Сіті під'єднав до цих розмов навіть екс-партнера Беллінгама по Борусії Д Ерлінга Холанда. Однак "містяни" так і не зробили офіційної пропозиції німецькому клубу.

Натомість Реал діяв обережніше і повідомляв "джмеляв" про кожен свій крок щодо Беллінгема. Мадридці пояснили півзахиснику, що хочуть будувати команду з ним, а також націлені посилити склад талановитими молодими гравцями. Попри те, що англієць мав сумніви через велику конкуренцію в команді, "вершкові" навели приклад Вінісіуса та Камавінга, які досягли значного прогресу, виступаючи поряд з Кроосом та Модрічем.

Оскільки від Манчестер Сіті не надійшло ніяких офіційних пропозицій, Беллінгем охоче погодився приєднатися до Реала. Нагадаємо, що англійський півзахисник підписав контракт з "вершковими" на шість сезонів.

Зірка Бенфіки, топ-бомбардир Екстракляси, підсилення Чорноморця і Руху: кого втратила УПЛ після російського вторгнення