УКР РУС

Гвардіола без Луніна сенсаційно відібрав очки у Реала, Валенсія програла Сельті: 2-й тур Ла Ліги, матчі суботи

24 серпня 2019 Читать на русском

У матчі 2 туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал не зміг вдома перемогти Вальядолід, у якому на правах оренди виступає Андрій Лунін.

Іспанія. Ла Ліга, 2 тур

Осасуна – Ейбар – 0:0

Реал – Вальядолід – 1:1

Голи: Бензема, 82 – Гвардіола, 88

Сельта – Валенсія – 1:0

Гол: Фернандес, 15

Хетафе – Атлетік – 1:1

Голи: Мата, 12 – Гарсія, 6

Осасуна у матчі 2 туру Ла Ліги вдома приймала Ейбар. Гості попри невелику перевагу не змогли здолати памплонців у їхньому лігві, але і не пропустили у відповідь.

Після 2 турів Осасуна має 4 очки, Ейбар набрав 1 пункт.

Реал після виїзної перемоги над Сельтою вдома приймав Вальядолід, якому віддав в оренду Андрія Луніна. Українець з лави для запасних спостерігав, як його команда здійснила героїчний подвиг.

"Бланкос" вперше з травня 2017 року випустили у старті колумбійця Хамеса Родрігеса, але той не зміг нічим особливим себе проявити і був замінений на Вінісіуса. Столична команда "висіла" на воротах Масіпа, але втрачала хороші нагоди, а також оборона гостей грамотно діяла. Вальядолід грав на контратаках і міг забивати у другому таймі в останній 20-хвилинці, але хорошу реакцію продемонстрував Куртуа.

Зідан випустив другим нападником Луку Йовіча, і серб додав варіантів в атаці. І все ж "вершкові" забили. Рафаель Варан віддав на Каріма Бензема, і той з розвороту пробив у дальній від голкіпера кут воріт. Здавалось би, Реал здобув 3 очки. Але під завісу основного часу Серхі Гвардіола вискочив сам на сам з Тібо Куртуа і вразив ближній кут воріт.

Таким чином, Реал після двох турів має в активі 4 очки, у Вальядоліда стільки ж.

Сельта після поразки від Реала на своєму полі приймала Валенсію. На цей раз успіх спіткав галісійців і вони перемогли завдяки швидкому голу Габріеля Фернандеса, який ефектно п'ятою замкнув простріл Деніса Суареса. Сельта після 2 турів має 3 очки в активі, у Валенсії 1 пункт.

Атлетік після сенсаційної перемоги над Барселоною завітав у гості до учасника Ліги Європи Хетафе. Вже на 6-й хвилині Рауль Гарсія замкнув закидання до штрафного, але через 6 хвилин Мата у падінні переправив м'яч у сітку басків. Таким чином, Атлетік набрав 4 очки за 2 тури, Хетафе – 1.