УКР РУС

Гвардіола прокоментував прийдешній фінал Ліги чемпіонів – страждання Манчестер Сіті, майбутній переможець та склад

28 травня 2021 Читать на русском

Наставник "містян" Хосеп Гвардіола поділився останніми подробицями напередодні фіналу Ліги чемпіонів сезону 2020/21 проти Челсі.

"Постараємося видати ідеальний матч. Ми вже довгі роки граємо разом. Коли виходиш у фінал Ліги чемпіонів, то це завершення процесу, який почався чотирма-п'ятьма роками раніше. Переможе той, хто цього заслуговує.

"Це не теніс": Тухель визначив аутсайдера фінального двобою Манчестер Сіті – Челсі

Я точно знаю, як ми зіграємо і хто вийде на поле. Грати у фіналі – величезний привілей. Всі ми більш ніж вдячні і вважаємо, що нам усміхнулася удача. Тим хлопцям, що на нервах, я поясню, що це природно. Тим, хто більш розслаблений, теж поясню, що і це нормально.

Майже впевнений, що перемогу в фіналі нам доведеться вистраждати. Ти говориш гравцям насолодитися матчем, але іноді це неможливо. Треба страждати, терпіти і бути готовим до складних моментів – цього не уникнути. У підсумку ми постараємося бути собою і провести хороший матч", – цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

До слова, вирішальний двобій Ліги чемпіонів відбудеться вже завтра, 29 травня. Стартовий свисток та Естадіо ду Драгау пролунає о 22:00.

Казка сотні й однієї ночі Гвардіоли, португальський мур чемпіона та крок Кейна до вічної слави – якою була АПЛ 20/21