УКР РУС

Гвардіола посміхається вам в обличчя, як найкращий друг, а потім зраджує, – Селюк

30 жовтня 2016 Читать на русском

Агент хавбека "Ман Сіті" Яя Туре, Дмитро Селюк, розповів про нові подробиці конфлікту з наставником команди Пепом Гвардіолою.

"Коли Яя був виключений із заявки команди на Лігу чемпіонів, я подзвонив Пепу. Я хотів поставити йому свої запитання, але він не передзвонив мені. Так що я не думаю, що клуб може критикувати мене за те інтерв'ю в газеті, враховуючи, що вони взагалі не стали мені нічого пояснювати.

Перед тим, як "Ман Сіті" грав на "Камп Ноу", я зателефонував Пепу знову. Я хотів запитати, чи могли б ми зустрітися для переговорів, коли він був в Барселоні. Я писав йому смс, але відповіді не було. Все це збереглося у мене в телефоні – можу довести.

Селюк: У Туре немає проблем з Гвардіолою, він залишається у клубі до кінця сезону

Я хотів спокійно поговорити і подумати, як ми можемо вирішити цю проблему. Все, що я отримав у відповідь, – мовчання. Так що всім має бути зрозуміло, що Пеп не шукає вибачень. Пеп не хоче працювати з мужиками. Він хоче працювати з гравцями, які дуже молоді, тому що він може контролювати їх, як дітей. Пеп посміхається вам в обличчя і змушує вас повірити в те, що він є вашим найкращим другом – а потім він зраджує тебе", – сказав Селюк.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях