УКР РУС

Гвардіола назвав Агуеро "легендою"

23 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола назвав нападника Серхіо Агуеро легендою клубу.

На післяматчовій прес-конференції після поєдинку Манчестер Сіті – Борнмут (4:0), після якого "містяни" продовжили оновлювати рекорд за кількістю перемог поспіль в рамках АПЛ, головний тренер Хосеп Гвардіола похвалив нападника Серхіо Агуеро, а також заявив, що у нього та його підопічних є прагнення постійно рости.

"Матч був дуже важким, тому що Борнмут грав в 5 захисників і в 10 людей за лінією м'яча".

"Знайти вільний простір було практично неможливо, і нам пощастило забити перший м'яч. В останні 20 хвилин суперник пішов вперед, і після цього ми заграли дійсно здорово. Психологічно ми були готові. В черговий раз".

Гвардіола: Барселона в останній час була кращою за Реал

"У футболі завжди є куди рости, індивідуально і колективно, тому у нас є цілі бути ідеальними. Ідеалу в світі не існує. Зараз для нас це просто щасливе Різдво".

"У чому може додати моя команда? Більш гладко атакує, створюючи більше моментів. Але це непросто, коли суперник відсиджується в обороні".

"У мене немає ніяких сумнівів в рівні Серхіо Агуеро. Він особливий гравець, легенда, і я радію, коли він добре грає і забиває".

"Я знаю, що футболісти, які не грають, як правило, розчаровуються, але вся наша команда заслуговує на те, щоб грати", – сказав Гвардіола.