УКР РУС

Гвардіола: Мені завжди було важко протистояти Шахтарю

25 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями перед матчем 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

"Я вже сьомий раз (насправді восьмий, – прим.) буду протистояти Шахтарю як тренер. Кожен раз перед грою з цією командою у мене виникало дежавю. У Барселоні її недооцінювали. Якийсь Шахтар, команда з України, кому яке діло. Ніхто особливо не знав, хто там грає. Але я можу сказати, що ця команда вміє грати футбол. У Шахтаря завжди була хороша команда. У свій час там грали відразу п'ять або шість бразильців. Мені завжди було важко протистояти Шахтарю.

Еволюція Манчестер Сіті? Зараз занадто рано про це говорити. Я працюю з гравцями, з якими раніше не працював. Поки що ми нічого не виграли. А судити нас будуть за титулами. Зараз я можу говорити про те, як змінилась наша гра, наш ігровий стиль, але ви вимагаєте титулів", – цитує іспанця офіційний сайт УЄФА.

Матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар відбудеться 26 вересня. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч обслужить португалець Жорже Соуза. Фонсека взяв на матч 20 футболістів.