УКР РУС

Гвардіола: Гравці "Баварії" немов завмерли перед Саулем

28 квітня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола поділився думками після поразки у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів з "Атлетіко".

"У другому матчі ми повинні зіграти в іншому темпі. Суперник забив чудовий гол, але він став результатом нашої помилки - наші гравці немов завмерли перед Саулем. Незадоволений нашою грою. Якщо ми будемо дозволяти суперникові тікати у відрив і заробляти фоли, нам буде важко. Це незадовільний результат.

Потрібно задуматися над тим, проти кого ми граємо, зрозуміти "Атлетіко". Ми не змогли забити. У суперника відмінний воротар, команда обороняється дуже добре, великою кількістю гравців в захисті - протистояти цьому складно. Команди, які грають проти "Атлетико", створюють мало гольових моментів, і у нас теж було всього кілька.

Я захоплений майстерністю Сауля. Я бачив його гру і раніше, це відмінний футболіст, черговий великий іспанський талант. Зараз потрібно почекати суботнього матчу Бундесліги, а потім займемося зустріччю. Мені потрібно ще раз переглянути цю гру, цього разу - спокійно", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що поєдинок "Атлетіко" - "Баварія" завершився із рахунком 1:0.

Гвардіола, Моурінью, Блаттер, Сабо. 9 відомих Йосипів світового футболу