УКР РУС

Гуцуляк: Я б не сказав, що поєдинок з Динамо – особливий

26 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Карпат Олексій Гуцуляк поділився очікуваннями від прийдешнього матчу з Динамо.

"Місце в турнірній таблиці сильно впливало на психологічний стан? Звичайно, ми заглядаємо в турнірну таблицю. Тому передусім команді був необхідний позитивний результат. Ми вже стільки часу перебуваємо у не найкращому стані, без настрою. То поразка, то нічия... Ніяк не могли виграти – це впливає негативно. Варто було перемогти і настрій покращився. Тим більше, ми здолали серйозну команду. Це має піти нам на користь.

Матч з Динамо? Я б не сказав, що це особливий поєдинок. Безперечно, грати з хорошим суперником завжди приємно. Підійдемо до гри у своїх найкращих кондиціях. Якщо викладатимемося так, як в Полтаві, все має бути гаразд і зможемо розраховувати на позитивний результат.

В останніх матчах не граю виключно на атаку, а відпрацьовую по всьому флангу? В мене така позиція. Фактично я самостійно розміщуюся на фланзі. Чистого форварда чи захисника на моїй бровці немає. Я знав, що роботи у мене буде достатньо – треба буде відпрацьовувати і в атаці, і в обороні. Думаю, що впорався із завданням", – сказав Гуцуляк в інтерв'ю офіційному сайту Карпат.

Гонсалес пропустить матч з Карпатами

Нагадаємо, гра Карпати – Динамо відбудеться в неділю, 29-го жовтня. Час початку зустрічі – 19:30.