УКР РУС

Гутор: Шахтар – сильна команда, але матч показав, що і проти таких суперників можна досягати результату

19 вересня 2017 Читать на русском

Голкіпер Чорноморця Олександр Гутор прокоментував нічийний результат проти Шахтаря в матчі 9 туру УПЛ.

"По матчах з лідерами часто оцінюють силу чемпіонату в цілому. Було видно, що Шахтар – команда сильна, з хорошим підбором виконавців. Але правильно підібрана тактика показала, що і проти таких сильних суперників можна досягати позитивного результату. Головне вірити в себе і повністю віддаватися на полі. У всіх європейських чемпіонатах аж ніяк не рідкість, коли клуб, що йде в таблиці нижче, відбирає очки у лідера.

Олександр Гутор – найкращий гравець 9-го туру УПЛ

Якщо оцінювати матч постфактум, мені здається, що в якихось моментах на нашому боці було і везіння. Також, звісно, зіграла роль наша самовіддача. У нас було, як мінімум, два хороші шанси, щоб вийти вперед, але результат такий, який заслужили команди. Міркувати, як могло б бути, немає сенсу.

Бутко: Голкіпер Чорноморця спіймав кураж

Мені дуже сподобалася атмосфера на стадіоні. Вона була близька за напругою до матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Величезне спасибі уболівальникам, які так палко і щиро підтримували нас всі 90 хвилин. Дійсно були справжнім дванадцятим гравцем. Я думаю, що ми досягли нічиєї проти Шахтаря, в тому числі, завдяки їм. Це і їх заслуга теж", цитує Гутора офіційний сайт Чорноморця.

Невипадковість успіхів Вереса та тінь Ліги чемпіонів для Шахтаря. Підсумки 9-го туру УПЛ