УКР РУС

Гуті: Система відеоповторів не дозволила б "Баварії" перевести гру з "Реалом" в овертайм

19 квітня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-хавбек "Реала" показав, як "Баварія" забивала гол з порушенням правил у ворота мадридців у скандальному матчі-відповіді 1/4 Ліги чемпіонів.

Гуті у своєму Твіттері висловив непопулярну нині думку, що угорський арбітр Віктор Кашшаї зробив результативну помилку і на користь "Баварії".

У моменті з автоголом "Реала", який перевів гру в додатковий час, гравець мюнхенців віддав на Лєвандовскі, який перебував у положенні поза грою. Так, польський форвард не дістався м'яча, але брав активну участь в епізоді, тож такі дії не можна назвати пасивним офсайдом.

"Система відеоповторів допомогла б уникнути непотрібного овертайму", – написав екс-півзахисник "Реала" і збірної Іспанії.

Гуті прикріпив стоп-кадр епізоду.

"Реал" – "Баварія": топ-9 помилок арбітра Кашшаї, які вплинули на результат

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу "Реал" – "Баварія". Роналду став першим гравцем, який забив 100 голів у Лізі чемпіонів. "Реал" побив рекорд "Барселони" у Лізі чемпіонів за кількістю виходів у півфінал поспіль. Роналду забив вирішальний гол з офсайду.

"Проклятий Роналду і скандальний фарс на "Бернабеу". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Баварія"

, а також у Viber