УКР РУС

Гусєв: Я до відходу з Динамо готувався ще з зими

19 травня 2018 Читать на русском

Півзахисник Динамо Олег Гусєв, для якого матч проти Шахтаря (2:1) став останнім у футболці киян, розповів про свої плани на майбутнє.

"Нічого вічного не буває, я до цього готувався ще з зими. Тому психологічно був готовий. Життя продовжується.

Хочу подякувати всім справжнім уболівальникам Динамо, які протягом усіх цих п'ятнадцяти років підтримували клуб навіть у важкі часи, ніколи від нього не відвертаючись. Ось їм хочеться сказати спасибі. Дай Бог, перемоги ще прийдуть, а сьогоднішній результат довів, що у нас є команда. Наступного року я чекаю від них тільки перемоги. Біло-синій – самий сильний! І хто б там що не говорив.

Динамо – Шахтар: Гусєв провів останній матч у футболці "біло-синіх"

Динамо – це як сім'я. Я сьогодні на базі зайшов в номер, і з'явилося таке відчуття, що тільки недавно в нього заїхав. П'ятнадцять років минуло, але нічого не змінилося. Зараз буду шукати собі іншу роль або ще спробую в футбол пограти.

На жаль, трофеїв немає, але потрібно згуртуватися, щоб в наступному році виграти якомога більше титулів, покінчивши з цієї гегемонією Шахтаря. Ви знаєте, у нас хороша команда підібралася, згуртована молодь. Вони розберуться. Головне, якщо вони будуть грати з такою ж самовіддачею, як і сьогодні, то чемпіонство можна буде святкувати достроково.

Коли мене почали називати Олегом Анатолійовичем? Давно це було. Ми на відпочинку один одного по імені та по батькові називали, а потім і в команді це пішло. Ще 30 років не було, а вже так називали! Ну і прижилося це", – цитує Гусєва "ПроФутбол".