УКР РУС

Гусєв вважає, що не готовий очолити Динамо

18 березня 2020 Читать на русском

Асистент тренера молодіжної команди київського Динамо Олег Гусєв оцінив свої вміння як наставника.

"Так, я працюю помічником головного тренера молодіжної команди Динамо Юрія Мороза. До самостійної роботи готовим себе не вважаю. Так би мовити, хороша людина – це не професія, біографія тут також ні до чого, потрібні кваліфікація і досвід. План такий, що належить як слід набратися досвіду в роботі з молоддю, а там і переходити на новий рівень.

Гусєв розповів, чому так і не підписав контракт з Чикаго Файр

Давайте гру першої команди Динамо обговорювати не будемо – ви ж прекрасно розумієте, що моє становище у клубі накладає певні зобов'язання. І справа тут зовсім не в Динамо, а в наявності абсолютно природної корпоративної етики. Скажімо, чи багато ви зустрічали співробітників Шахтаря, які б розпиналися перед журналістами щодо тактики і кадрових рішень Луїша Каштру, незважаючи на результат?!

Ось і в нашому випадку – звичайно, хочеться частіше перемагати, звичайно, хочеться, щоб команда грала сильніше, звичайно, ніхто не проти зміцнити її кадрово, звичайно, є свої думки як у тренера молодіжки, звичайно, проймають свої почуття як колишнього гравця Динамо.

Ну а що б ви ще хотіли почути? Що я готовий прийти і навести порядок? Такого ніхто не скаже, тому що дурні і хвальки серед футболістів зустрічаються набагато рідше, ніж це іноді здається журналістам", – сказав Гусєв.

Читайте повне інтерв'ю Футбол 24: "Ващук стверджує своє – це йому Суркіси мстять за Спартак": Олег Гусєв – про скандальний борг і осад від збірної України