УКР РУС

Гусєв: Ніяких розбіжностей з керівництвом "Динамо" не було й бути не могло

20 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник Олег Гусєв прокоментував відхід з "Динамо".

– Як і багато хлопців, я вболівав за київське "Динамо" з самого дитинства і був гордий та щасливий протягом багатьох років захищати честь найтитулованішого клубу України – як на внутрішній арені, так і в європейських турнірах. Окремі слова подяки хотілося би висловити шанувальникам команди, які весь цей час вболівали за команду та за мене особисто, – я завжди відчував вашу підтримку.

– Напевно, за 13 років база в Кончі-Заспі стала для вас другою домівкою?

– Заїзди перед матчами, щоденні тренування, відновлювальні заходи – дійсно, на тренувальній базі я проводив дуже багато часу. Хотілося би подякувати всім працівникам бази, які створювали та створюють для нас прекрасні умови й висловити слова вдячності всім службам та персоналу, причетним до команди.

– Якісь розбіжності з керівництвом клубу виникали за той час, що ви перебували в команді?

– Ніяких розбіжностей не було й бути не могло. Навпаки – я завжди відчував підтримку та готовність допомогти у вирішенні будь-якого питання, що дозволяло не перейматися через дрібниці й думати виключно про футбол.

– Запитувати, чи будете ви стежити за виступами команди в подальшому, думаю, зайве...

– Звичайно, адже це рідна команда для мене. Хотілося би побажати "Динамо" успіхів у подальшому. Як кажуть, без поразок не буває перемог – так от, нехай у команди цих поразок буде якомога менше.

Гусєв може переїхати у США, Туреччину або Китай

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу