УКР РУС

Гусєв був на перегляді в Чикаго Файр, – журналіст

16 березня 2018 Читать на русском

Цієї зими хавбек Динамо Олег Гусєв намагався працевлаштуватися в MLS.

Хавбек Динамо Олег Гусєв цієї зими був на перегляді у Чикаго Файр. Про це повідомив журналіст Андрій Танасюк, коментуючи інформацію Андрія Шахова про те, що Папа Гуйє тренується з Динамо.

"Тезка, повністю поділяю твоє обурення. І викладаю свій інсайд. Цієї зими Папу його агенти намагалися влаштувати в MLS. Навіть на Діму Коваленко вийшли, попросили допомогти. Діма продзвонив кількох коучів, з якими ще сам разом грав, і запропонував Папу. Тільки чули про вік, відразу ж відмовляли. Там взагалі легіонерів "30+" можна навіть не пропонувати – беруть молодих. А вікових – тільки калібру Швайнштайгера або Анрі. І крапка.

Взимку на перегляді в Чикаго Файр був і наш Олежка Гусєв. Відправили додому – і віковий, і не тягне вже. На відміну від того ж Бастіана, який в Чикаго Файр аж ніяк не пішки ходить (бачив пару матчів). Ну а те, що Динамо в останні роки стало брати з якогось переляку незатребуваних футболістів (Яковенко-молодший і далі за списком), то це як серпом по одному місцю. Богодільнею якийсь стає рідний клуб, і це печаль", – написав Танасюк.