УКР РУС

Грозний: Закарпатці повинні сказати дякую Шуфричу

12 травня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний розповів про ситуацію в ужгородському клубі та поділився думкою щодо гравців, які покинули клуб через заборгованість по зарплаті.

"Розповідають за місцевий закарпатський футбол… Та немає його! Є хороша першість області, але це нижче, аніж рівень другої ліги. Закарпатці повинні сказати дякую Шуфричу та іншим інвесторам, які дають можливість бути на Закарпатті команді Прем’єр-ліги. Вже три роки поспіль! Також є команди U-19, U-21, підтримується дитячо-юнацький футбол. На Закарпатті є досить багаті люди, то підтримайте "Говерлу"! Але ні - ніхто й гривні не дасть.

Тільки мене не треба підтримувати. В мене і так ім’я є. Мені "по барабану". Я просто допомагаю "Говерлі" отримати атестат. Якщо "Говерла" отримає атестат, а я піду, то буду радий, що футбол на Закарпатті продовжує розвиватися.

Як Фещук в "Дачію" потрапив? Якби Грозний його там не влаштував, то він би там і не грав. Лисицький після виступів у "Говерлі" пішов у запорізький "Металург", де отримував заробітну плату. Він же ж не сидів, як тренерський штаб, без грошей. Він і зараз зарплату отримує. Шацьких пішов - отримував, Фещук, Герасимюк, Шарпар - також отримують. Гравці думають, що отримають від "Говерли" всі гроші. Ніхто їх не отримає. Ніхто не отримає все!

На місці футболістів я б вів себе толерантно й не розповідав, як в Ужгороді погано. У "Дніпрі" також люди не отримують грошей, але виходять і грають. Знаєте чому так? Ось, наприклад, у Казахстані 99 відсотків клубів є державними. Там кожного першого числа отримують зарплати на карточки. В Україні клуби приватні. Хочу - плачу, хочу - не плачу. Це моє особисте. Хто вас може змусити? Та ніхто! Це ваш клуб і ваш соціальний проект", - розповів Грозний.

Грозний: Новачки в "Говерлі" є. Вам вони навіщо зараз? Я ж не запитую, як ви готуєте чернетку статті