УКР РУС

Грозний: Я радив Срні перейти в "Барселону"

7 вересня 2016 Читать на русском

Колишній головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний поділився думками щодо можливого переходу капітана "Шахтаря" Даріо Срни в "Барселону".

"Буквально днями я спілкувався з Даріо. Він відвідує тренерські курси для отримання диплому категорії PRO, де я виступаю в якості лектора. Крім Срни, в групі займаються Роман Санжар, Олександр Бабич, Маріуш Лєвандовскі, Мілан Обрадовіч та інші відомі футбольні особистості.

Ми підбивали підсумки Євро-2016, проаналізувавши виступ збірної Хорватії. На мою думку, Даріо міг принести ще чимало користі своїй національній команді. Це відчувалося в недавньому матчі кваліфікації ЧС-2018 проти Туреччини – "картаті" продовжують робити акцент на правий фланг. Але там, на жаль, уже немає Срни. Як мені здається, він вчинив порядно, вирішивши дати дорогу молодим гравцям. Оскільки місце і значення Срни в збірній навіть не обговорювалося.

Ми говорили з Даріо щодо можливості переїзду в "Барселону". Чесно скажу, що порадив йому перейти в іспанський колектив. Такий шанс буває один раз в житті. Він віддав "Шахтарю" 12 років. Упевнений, Даріо зможе повернутися в донецький клуб в будь-якій якості – його завжди тут чекатимуть, візьмуть з розпростертими обіймами", – сказав Грозний.

Срна не відповідає профілю нового латераля "Барселони", – іспанські ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини