УКР РУС

Грозний: В "Говерлі" починається зміна курсу

7 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний розповів про аудіозапис з роздягальні команди.

"Я як головний тренер цього не розумію. У "Волині", коли записали в роздягальні Віталія Кварцяного, футболіст, який це зробив, зізнався в цьому і потім покинув колектив. Команда - це сім'я, і ​​я проти того, щоб наші питання виносилися з роздягальні.

Напевно, мене записували. У нас після цього теж було зібрання. Всі футболісти здали свої телефони тренерам, і ми відверто поговорили. Але ніхто не зізнався в тому, хто зробив цей запис. Стало неприємно. Або людина боягуз, або це зробила група футболістів за замовленням, щоб шантажувати клуб щодо заборгованостей. Виходить, система, побудована на довірі, не спрацювала. Мені теж не платять зарплату 11 місяців. І всім, хто виступає в команді з минулого чемпіонату, не виплачують гроші. Але треба говорити про це відкрито, чесно і не за спиною. Упевнений, що всі ці речі відбуваються через ці борги, через те, що футболісти вже не вірять, що їм заплатять.

Але я не звинувачую Шацьких, Герасим'юка і Хомина. Ми не знаємо, хто це зробив цей запис. Напевно, це була спланована акція, і оприлюднили цей запис в потрібний момент. Тепер в "Говерлі" починається зміна курсу: в команді не буде ветеранів та легіонерів. Будуть молоді голодні гравці, плюс орендовані. Наб'ємо шишки, але стратегічно клуб не бачить в команді цих та інших досвідчених футболістів", - сказав Грозний.

Раніше Грозний заявив, що швидше за все покине клуб.