УКР РУС

Грозний: У сім'ї Шуфричів політичні та економічні труднощі

9 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний розповів про проблеми ужгородського клубу перед матчем 23-го туру Прем'єр-ліги проти "Шахтаря".

"Гравці, які прийшли не в цьому чемпіонаті, за цей сезон не отримали жодної гривні зарплати. Іншим, можливо, щось платилося, але я не знаю, скільки. А з нами розраховувалися за минулий чемпіонат. Команда проводить без зарплати практично весь сезон. Які до неї взагалі можуть бути претензії? Хто має моральне право щось говорити футболістам, тренерам, штабу? Хто?

Так, зараз у сім'ї Шуфричів політичні та економічні труднощі, на превеликий жаль для нас. Це відображається на нас. Я чесно говорив і повторю ще раз: я не бачу сенсу працювати після цього чемпіонату, якщо нічого не зміниться. Звичайно, ми допрацюємо, не кинемо команду.

Треба бути чесними перед усіма. "Говерла" не зірве чемпіонат України. Якщо потрібно, то поїдемо і на волах. Нічого страшного з нами не станеться. Але треба реально зрозуміти, чи потрібна ця команда? Якщо так, то треба нею займатися", - сказав Грозний.

Сьогодні, 9 травня, в Ужгороді "Говерла" прийме "Шахтар". Початок о 14:00.