УКР РУС

Грозний розповів, чи залишить він "Говерлу" після зустрічі з Шуфричем

17 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Говерли" В’ячеслав Грозний дав коментар після гри з "Металістом".

"Зараз їду на Київ, думаю, найближчими днями ми зустрінемось з Нестором Івановичем Шуфричем, домовились про зустріч. І за підсумками зустрічі будемо приймати рішення", - сказав Грозний в інтерв’ю програмі "Великий футбол" після гри 5-го туру УПЛ проти "Металіста" (2:2).  

"Перший аспект, чому я мав про це говорити: деякі замовні ЗМІ почали писати про те, що я, мій тренерський штаб і ряд гравців отримують заробітну плату день в день, а інші, які пішли, не отримують. Я чекав, що клуб мене захистить, але два тижні ніхто не захищав, ні один чиновник клубу нічого не сказав. Ми 14-й місяць не отримуємо заробітну плату.

Можливо, ті гравці, які пішли, з ними дехто розрахувався, я підтримую це. Але ті, хто вірою-правдою служив і служить 2 роки, робить чесно свою роботу, вони також заслуговують. Тому вони не мають іншого виходу, як брати вогонь на себе.

Від власника вже чекаю не обіцянок. Обіцянок було досить. Чекаю від Нестора Івановича конкретних дій. Але я не збираюсь кидати команду, мій штаб буде працювати, я приїжджаю до того часу, поки ми не вирішимо всі питання", - підсумував головний тренер "Говерли".