УКР РУС

Грозний: Можливо, я залишусь в Іртиші

19 листопада 2017 Читать на русском

Український тренер В'ячеслав Грозний розповів за яких умов може залишитись наставником Іртиша.

"Я вже тиждень в Україні. 15 листопада у мене закінчився контракт, і керівництво клубу має право розглядати різні варіанти. Вони підбирають ряд тренерів. Якщо у мене з акимом буде розмова, і ми прийдемо до спільного знаменника, то я продовжу працювати в Іртиші.

Так як команда повинна грати в єврокубках і боротися за єврокубкові місця, я прошу від керівництва клубу наступне: головний тренер вирішує, яких гравців відпускати, а яких запрошувати. Я ніколи не втручаюся в клубну роботу, але я прошу, щоб в моїй команді футболісти бралися під мене.

Я футбол бачу по-іншому, я хочу, щоб мої команди грали в атакуючий футбол. Мені потрібні гравці з передачами і забивний форвард. Якщо ми з акимом знайдемо точки дотику в цьому питанні, можливо, я залишуся в Іртиші.

У березні в Казахстані починається чемпіонат. У листопаді та грудні гравці відпочивають. Може, в другій половині грудня щось проясниться. У цей період в Казахстані я вже переглядав футболістів, коли працював в Тоболі", – сказав В'ячеслав Грозний в інтерв'ю MatchDay.

Іртиш підтвердив відставку Грозного