УКР РУС

Грозний: Хотів би працювати там, де мені довіряють

21 березня 2018 Читать на русском

Український спеціаліст В'ячеслав Грозний розповів про плани на майбутнє.

За словами В'ячеслава Грозного, з Динамо Тбілісі він пішов через деякі побутові питання, а покинув Іртиш через те, що не захотів проходити конкурс на пост головного тренера, повідомляє Footboom.

"У минулому році я працював в двох клубах. Одним з них було Динамо Тбілісі. З вдячністю ставлюся до керівництва і люблю цю команду, а також її уболівальників. До мене в цьому клубі добре ставилися, але так склалися обставини, що я змушений був піти. Потрібно було вирішувати ряд побутових питань, які я ніяк не міг поєднати з роботою. Ми зрозуміли з президентом один одного і до сих пір підтримуємо теплі відносини. Якщо мене колись покличуть назад, то з радістю погоджусь. Мені в Динамо було добре.

Потім мене запросили в павлодарський Іртиш, який є п'ятикратним чемпіоном Казахстану, і поставили завдання потрапити в єврокубки. У мене був контракт до 15 листопада 2017 року. Потім клуб пішов на нововведення і оголосив конкурс на посаду головного тренера. Вважаю, що це неправильно. Якщо тренер дав результат, то він повинен автоматично продовжити працювати з командою. Звісно, я відмовився і сказав, що в цьому цирку брати участь не буду. Своєю роботою я все довів. Мені довелося виїхати. Головний тренер повинен формувати свій штаб і займатися трансферною та селекційною політикою.

Зараз розглядаю варіанти. Скажу відверто, що мені б хотілося працювати там, де довіряють. Звичайно ж, я перебуваю не в тому віці, щоб йти куди-небудь. Мені має бути цікаво творчо працювати. А в якій країні, так це взагалі не має ніякого значення. У мене є певні варіанти, але я поки що не прийняв ніякого рішення. Ніяких команд поки що не приймав і контрактів ні з ким не підписував", – сказав Грозний.

Почеттіно міг очолити Динамо в 2012 році