УКР РУС

Грозний: "Говерла" переорієнтовується на "голодних" українців з невеликими зарплатами

10 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний поділився думкою про майбутнє команди.

"В нас змінюється стратегія: іноземців у нас не буде, буде переорієнтація на "голодних" українців з невеликими зарплатами. Добре було б задіювати місцевих футболістів, але їх немає. На Закарпатті немає таких футболістів, як, до прикладу, у Львові. Є Юрій Тома - я навмисно дав йому можливість вийти проти "Динамо". Але йому і всім іншим таким хлопцям ще рано грати на такому рівні.

Швидше за все я покину "Говерлу", мене не влаштовують такі умови роботи, я не отримую задоволення. Немає умов, постійно змінюється склад (не з моєї ініціативи), не будуть продовжувати контракти з досвідченими гравцями, знизиться бюджет і будуть грати футболісти рівня Юрія Томи.

Ми хочемо, щоб на Закарпатті був футбол, але коли я читаю про себе, що "гастарбайтери на чолі з Грозним поїхали на матч з "Динамо"… Який сенс працювати тут? Плюс - рік без зарплатні, без умов. Я тренер, який працював у великих командах, підготував якісних гравців і я маю право на свою думку і на свій вибір. При цьому, реакції від керівників дуже мало", - розповів Грозний.