УКР РУС

Грозний: Дайте мені Хачереді з Драговічем, а наші захисники хай підуть в "Динамо"

10 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний поділився враженнями після поразки від "Шахтаря" (3:7) в матчі 23-го туру УПЛ.

"Якщо ж говорити про гру, то ми розуміємо свої можливості. І розуміємо можливості суперників. У нас немає диспетчера, бо Аруна травмований, а Герасим'юк зайняв позицію не грати: сказав, якщо керівництво не довіряє йому, то він тренуватиметься, але не гратиме. Він має право на таку позицію.

Ми втрапили в ситуацію, з якої навіть "Баварія" не вийшла би. Але в нас є орендовані з "Динамо" гравці, для яких "Шахтар" - серйозний подразник. Я дякую "Шахтарю", що вони дозволили своїм орендованим зіграти.

Я задоволений орендованими динамівцями - на місці Реброва давно б вже забрав і Хльобаса, і Мякушка. Ще раз про орендованих: ми маємо на рівні Регламенту врегулювати це питання. Тобто, потрібно прописати пункт, щоб орендовані футболісти мали право грати у всіх матчах. Це було б справедливо.

Дякую вболівальникам. Вони прийшли більше не на нас, а на "Шахтар", та все ж… Вони нас підтримували, хотіли, щоб ми зіграли гідно. Хоча всі розуміють, що ми з "Шахтарем" у різних вагових категоріях. Ми рік не отримуємо зарплатні і я вдячний гравцям за той період матчу, коли ми грали солідно. Протистояли все-таки одній з кращих команд Європи.

Гравців "Говерли" неодноразово бачили у букмекерських конторах? Можливо, вони ставлять на китайський футбол? Я не знаю, я нікого за руку не впіймав… Хай ходять і ставлять на перемоги "Говерли" завжди - тоді буде для них додатковий стимул.

Чому ми стільки пропустили? Бо в нас нижчий клас, тут навіть не в тактиці справа. Дайте мені Хачереді з Драговічем, а наші захисники хай підуть в "Динамо"… Ми не маємо можливостей, не маємо таких гравців, які можуть вести гру. Перед вибором тактики ми аналізуємо наші власні можливості", - розповів Грозний.