УКР РУС

Громов: Цікаво, скільки рідних у фанатів Карпат працює на будівництві в Росії?

18 серпня 2017 Читать на русском

Новачок Зорі Артем Громов прокоментував вплив фанатів Карпат на його потенційний трансфер до львівського клубу й свої виступи в Росії.

"Мені байдуже! Зрештою неможливо ж на все звертати увагу і всім подобатися. В мене таке враження, що це замовні "закидухи". Цікаво, скільки в цих ультрас рідних працює на будівництві в Росії? Я впевнений, таких дуже багато. Але ж їм важливіше "проїхатися" по футболісту. І я взагалі цього не читаю. Друзі хвилювалися, телефонували.

Трохи прикро. Я ж хотів якнайшвидше знайти команду в Україні, щоб розпочати тренування і набирати форму. Приїхав у Львів, зустрівся з почесним президентом Димінським. Все було гаразд... Я не хочу когось звинувачувати. Бо в цій суперечці тільки моє слово проти їхнього.

Чи не почуваю себе винним? Дивне відчуття... Таке враження, що комусь оці популістські настрої "е-ге-гей, за Україну!" потрібні. Я ж просто поїхав в Росію по ігрову практику. Бачив там багато українців, які працюють на звичайних роботах. Чого ж тоді взялися за футболістів? В футболі життя коротке. От Роману Зозулі зараз легко? Я просто бачу, такі "вброси" є і в Європі. Хіба Рома винен?

Чи ставилися росіяни до мене упереджено? Навпаки! Так приємно було, коли російські фанати вивісили банер українською мовою "Ласкаво просимо, Артеме". Я жодного разу там не відчув упередженого ставлення до України. Все лише в телевізорі.

Мої проросійські погляди? Я не знаю звідки вони ці "бздури" беруть (Сміється). От пишуть, що "кулі летять"... Куди вони летять? Я кудись стріляти поїхав? Я просто працював, як мільйони українців на Росії", – сказав Громов в інтерв'ю Депо.

Нагадаємо, Громов був близький до переходу в Карпати, однак трансфер зірвався через фанатів Карпат. Згодом футболіст підписав контракт з Зорею.

В Росії Громов виступав за Крилья Совєтов.