УКР РУС

Грізманн: Я можу завоювати свій перший серйозний трофей

15 травня 2018 Читать на русском

Форвард Атлетіко Антуан Грізманн поділився очікуваннями від фіналу Ліги Європи проти Марселя. Матч відбудеться 16 травня.

"Я можу завоювати свій перший серйозний трофей після перемоги в Суперкубку Іспанії. У мене є шанс стати переможцем Ліги Європи, і мені шалено цього хочеться. Зроблю все, щоб допомогти своїм партнерам. Для клубу це просто черговий трофей. Він важливий і доводить, що ми завжди граємо з найсильнішими суперниками.

Не дочекаюсь матчу. Зіграти в Ліоні буде фантастикою. До нього всього 45 хвилин їзди від міста, де я народився. На грі буде багато моїх родичів. У мене дуже добрі спогади про місцевий стадіон, де я зробив дубль на Євро-2016. Ще я забив тут "ножицями" в Лізі чемпіонів, так що це місто, де колись у мене все непогано складалося. Сподіваюся, продовжу в тому ж дусі", – цитує француза офіційний сайт УЄФА.

Матч Марсель – Атлетіко відбудеться 16 травня на Стад де Жерлан у Ліоні. Гра розпочнеться о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, що у півфіналі Ліги Європи Марсель пройшов Зальцбург. Перший матч завершився перемогою французької команди із рахунком 2:0, а в Австрії гра завершилась суддівським скандалом за участю російської бригади арбітрів. У свою чергу, Атлетіко в півфіналі пройшов Арсенал, зігравши в Лондоні внічию 1:1 та здобувши над командою Венгера домашню перемогу з рахунком 1:0.