УКР РУС

Грізманн повністю перефарбувався у чорношкірого і вляпався в гучний скандал на ґрунті расизму

18 грудня 2017 Читать на русском

Нападник Атлетіко Антуан Грізманн запостив дуже необачне фото у соцмережах.

Форвард збірної Франції перевдягнувся на костюмовану вечірку баскетболістом з 80-х. При цьому Антуан повністю пофарбував своє тіло у темношкірий колір. Це спровокувало божевільну хвилю образ і звинувачень нападника, близького до трансферу в Барселону за 100 млн євро, у расизмі.

Роналду звинувачують у расизмі через підпис до фото зі своїм другом

"Спокійно, хлопці! Це просто данина прекрасній епосі, я фанат Гарлем Глобтроттерс", – намагався спершу виправдатись Грізманн. Однак таку його поведінку не зрозуміли. Нападнику Атлетіко довелось видалити фото і попросити вибачення "у всіх, кого міг образити".

До цього часу Антуана ретвітили 15 тисяч разів, і він став по-справжньому вірусним. У соцмережах жорстко прокоментували інцидент. Расизм є болісним явищем в іспанському футболі, де гравців часто ображають фанати через колір шкіри.

"RIP кар'єрі Грізманна".

"Тримайся подалі від Манчестер Юнайтед, хлопче".

"Наша шкіра не є костюмом, який можна вдягати заради розваги. Люди борються за життя лише тому, що мають цю шкіру, тому її не можна "носити" в розважальних цілях", – написав конголезький футболіст, вихованець Арсенала Стів Закуані, який пограв 5 сезонів в МЛС.

"Досить просто погуглити і подивитись, який контекст чорного обличчя і звідки він прийшов. Почитай трохи перш ніж робити таке", – засудив Грізманна екс-нападник збірної Англії і Ліверпуля Стен Коллімор.

Демони в голові і секс з Шерон Стоун. Неймовірне життя Стена Коллімора