УКР РУС

Гринь взяв участь у масовій бійці на турнірі з міні-футболу

25 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Олімпіка" Сергій Гринь, права на якого належать "Шахтарю", взяв участь у масовій бійці на турнірі з міні-футболу.

У Маріуполі в ці дні проходить 15-й Кубок міста з міні-футболу, в якому беруть участь 18 команд.

Матч між ФК "Волноваха" і "Сервісінвестбуд" міг дозволити гостям з Волновахи достроково вирішити питання виходу з групи в чвертьфінал. Але на 33-ій хвилині за рахунку 4:2 на користь ФК "Волноваха" зустріч була зупинена через масову бійку, в якій брали участь майже всі гравці обох команд.

Перший конфлікт виник в середині другого тайму, але судді швидко заспокоїли гравців жовтими картками. Але через пару хвилин Томас Середа, який виступав за "Сервісінвестбуд" (в поточному сезоні за "Чорноморець" U-19) стрибнув у підкаті ззаду в ноги Сергію Гриню ("Олімпік") і міг нанести серйозну травму.

Абсурдність ситуації полягала в тому, що Гринь з м'ячем у той момент рухався в бік своїх воріт. У відповідь на фол Гринь вдарив суперника ногою, після чого почалася масштабна бійка. Зустріч була зупинена, а Томас Середа був відправлений до лікарні, де у нього виявили легкі тілесні ушкодження.

Як результат, було прийнято рішення зарахувати кожній з команд технічні поразки, а Гриня та Середу дискваліфікувати на 5 матчів.

Додамо, що багато гравців клубів УПЛ проводять свою відпустку, граючи в різних аматорських турнірах.

Масова бійка українських фанатів з фанами МЮ (18+)

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу