УКР РУС

Грімм: Перехід на платне телебачення можна розпочати вже з нинішнього сезону

6 квітня 2020 Читать на русском

Президент УПЛ Томас Грімм вірить, що для українського чемпіонату немає іншого виходу, окрім створення єдиного телепулу.

"Я наполегливо рекомендую, щоб УПЛ отримала єдиний пул, причому чим раніше, тим краще. Система медіапулу передбачає єдність, солідарність і спільні цілі.

Грімм зізнався, хто повинен його замінити у кріслі президента УПЛ

Не існує альтернативи цьому переходу. Навіть трансляції змагань УЄФА перейшли з безкоштовного на платне телебачення в більшості країн. Чому? Тому що правовласники можуть заробляти набагато більше грошей. Тільки модель платного телебачення буде гарантувати нашим клубам в майбутньому необхідний дохід, щоб інвестувати в розвиток молодих гравців, інфраструктури і не створювати занадто велику відстань від інших європейських клубів з великими бюджетами.

Я твердо переконаний, що кожен наступний рік без медіапула і системи платного телебачення буде втраченим з фінансової точки зору. УПЛ втратила шанс це зробити, починаючи з сезону-2019/2020. Але з огляду на те, що контракт з каналом "Футбол" все ще охоплює наступні два сезони, теоретично можна почати процес створення єдиного пулу і переходу на платне телебачення в будь-який час, навіть починаючи з залишку сезону 2019/2020", – цитує Грімма офіційний сайт УПЛ.

Нагадаємо, через пандемію чемпіонат України поставлений на паузу на невизначений термін.

"Пропустив від Італії – і тут почалося": Андрій Пятов – про Динамо, сімейну драму, хрещеного батька і "пора закінчувати"