УКР РУС

Грімм оприлюднив три причини, які не дозволили йому реанімувати український футбол

7 квітня 2020 Читать на русском

Екс-президент УПЛ Томас Грімм розповів, чому не зміг досягнути успіху на своїй посаді.

"Я не відчував жодного тиску з боку клубів або представників УАФ. Але є три основні причини, які стали ключовими: по-перше, УПЛ не може керувати президент, який живе за межами України, по-друге, це ситуація з медіа, і по-третє, це відставка мого віце-президента Маркіяна Ключковського.

"Клоуни ті, хто платили Грімму 20 тисяч євро на місяць": Вацко назвав свою версію невдачі швейцарця на чолі УПЛ

У квітні 2018-го ми з Маркіяном представили наші конкретні ідеї щодо того, яким чином в найближчі роки УПЛ буде розвиватися, щоб підготуватися до національних і міжнародних викликів, з якими клубний футбол зіткнеться в майбутньому. Почали разом і прагнули закінчити разом. На жаль, Маркіян залишив нашу команду в кінці минулого року.

Не секрет, що наш проект не досяг бажаного успіху не тому, що у нас не було підписаного контракту з каналом "Футбол", схваленого нашими загальними зборами, а тому, що п'ять клубів не виконали цей договір і не дотримали рішення загальних зборів. За більш ніж 28-річний досвід роботи на різних посадах я жодного разу не стикався з таким, щоб клуби не дотримувалися прийнятого на законній підставі рішення загальних зборів. Відсутність повноважень для повернення п'яти клубів в медіапул і відсутність бажання знайти компроміс стали для мене головним розчаруванням і однією з важливих причин, щоб не балотуватися на другий термін", – цитує Грімма офіційний сайт УПЛ.

Нагадаємо, Томас Грімм очолив УПЛ два роки тому, однак нещодавно заявив, що не братиме участі у нових виборах.

"Двоє в розшуку, алкогольний король, який контактував з Януковичем": Томас Грімм вщент розніс українські клуби