УКР РУС

Григорій Суркіс про амбіції Павелка: Неможливо стрибнути відразу на 100 метрів вгору

23 квітня 2018 Читать на русском

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс поділився думками щодо бажання президента Федерації футболу України Андрія Павелка зайняти його місце в організації.

"Пан Павелко не може за помахом чарівної палички взяти й стати віце-президентом УЄФА. Як би цього не хотів. Стрибнути можна на 2 чи 4 метри, але неможливо стрибнути відразу на 100 м вгору та на 100 м за горизонталлю. Є влучний англійський вислів "step by step" – крок за кроком.

"Ризик із точки зору безпеки ЧС-2018 я оцінюю, як червоний". Маркіян Лубківський – про агресивну Росію, нечесні вибори у ФФУ і бомбардування Белграда

Потрібно вміти, терпіти, працювати та не популяризувати себе персонально. Футбол треба популяризувати, щоб він у нашій країні отримав імпульс до розвитку. Для того, щоб за биттям у груди зі словами "Я – патріот" не ховався лжепатріотизм. Впевнений, що час усе розставить на місця. За заслугами отримає кожна людина", – розповів Григорій Суркіс в інтерв'ю Динамомании.

Нагадаємо, що на початку березня Андрій Павелко був висунутий ФФУ кандидатом від України у члени Виконкому УЄФА. Наразі країну в організації представляє Григорій Суркіс, повноваження якого чинні до весни 2019 року.