УКР РУС

Григорій Суркіс – про можливий зрив матчу Україна – Албанія: Шевченко змушений виправдовувати дії ФФУ

29 травня 2018 Читать на русском

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував роботу ФФУ, зокрема, зачепив тему можливого скасування контрольного матчу збірної України проти Албанії.

Товариські матчі 2017/18
завершено
-

Нагадаємо, вчора Андрій Шевченко повідомив, що контрольний поєдинок проти збірної Албанії може не відбутись через невідповідність французького стадіону.

"Чистої води популізм, який не має нічого спільного з розумінням того, що потрібно робити для того, щоб у нашого легендарного Андрія Шевченка була можливість в повній мірі зосередитися на тренувальному процесі.

А йому доводиться говорити слова, які, таке враження, виправдовують дії ФФУ ... Мовляв, Федерація футболу взагалі не винна, а агент якийсь домовлявся про все. А хто агента цього шукав?! Це як так, що агент відповідає за те, буде матч чи ні?! Підготували в Швейцарії два стадіони для матчу, у Франції знайшли ще один...

"Я за Динамо буду гризти горло". Андрій Павелко – про Коломойського, Суркісів та досягнення ФФУ

На сьогоднішній день не мають гідності, яка дозволяє переживати за свої промахи, розуміти, що ти займаєшся футболом не для себе особисто, а для країни. Збірна збирається відразу після закінчення чемпіонату країни, їдуть, тренуються і готуються до товариських матчів, до слова, про суперників я мовчу, а в кінцевому підсумку виявляється, що один з матчів не може відбутися або знаходиться під знаком питання. Це чистої води непрофесіоналізм", – цитує Суркіса Динамоманія.