УКР РУС

Григорчук скаржиться на проблеми зі складом

17 квітня 2012 Читать на русском

Головний коуч "моряків" поділився враженнями від матчу з сімферопольцями (2:0).

- "Чорноморець" допустився ряду помилок в простих ситуаціях в обороні. Також ми помилялися в кінцівках атак, хоча вони були гольовими. Скаржитися не хочеться, але останнім часом ми відчуваємо великі проблеми зі складом. Ряд футболістів, які б могли зіграти сильніше, на жаль, випали через дискваліфікації і травми.

- Чи розраховували ви на перемогу в кубковому матчі?

- Звичайно, нерозумно було, якщо б ми на неї не розраховували. Кубок - це особливий турнір. Вірили в успіх, але, на жаль, матч з "Карпатами" склався для нас невдало. Навіть не хочу повертатися до цієї гри і аналізувати її. Ми сподівались через Кубок потрапити в Європу. Але потрібно визнати, якби "Чорноморець" зміг вийти в єврокубки, це було б, швидше, дивом або дуже хорошим збігом обставин. Ми розуміємо, що нам є ще над чим працювати.

- Чи позначилося на діях команди відсутність дискваліфікованого Політило?

- Ми, звичайно, повинні були негативно висловитися з приводу цього футболіста, адже він сильно підвів команду в попередньому матчі. Сергій вчинив грубе порушення правил, яке, напевно, запам'ятає на все життя. Але це зовсім не означає, що ми ставимо на ньому хрест. Ні, ми всіляко його підтримаємо, спробуємо зробити все, щоб він це усвідомив, хоча, я думаю, що Політило вже зробив певні висновки для, і ніколи надалі подібного не допустить.