УКР РУС

Григорчук: Поразка стала неочікуваною

25 лютого 2018 Читать на русском

Український керманич азербайджанської Габали Роман Григорчук прокоментував поразку своїх підопічних у матчі проти Сабаїла (1:2) напередодні.

У першому таймі автоголом відзначився український оборонець Габали Віталій Вернидуб, а на початку другої половини матчу забив Мурадбайлі. Лише після цього команда Григорчука зуміла забити зусиллями Багалі Дабо, але вивезти хоча б нічию з Баку не змогла.

"Прикро за цей результат. Не очікував поразки. Пропустили неочікуваний гол, що й призвело до такого підсумку. Ми не грали погано, але не могли реалізувати свої моменти. Я б навіть сказав, що сьогодні у нас було більше можливостей для взяття воріт, ніж у деяких матчах, в яких ми перемогли. Не сказав би, що ми недооцінили суперника – за це винити гравців не можу.

Різниця в очках з лідируючим Карабахом зараз не має значення. На цей момент Карабах сильніший за Габалу. В них дуже сильний склад. Але ми не збираємось здаватися, будемо боротися до кінця", – цитує Григорчук Azerisport.

Наразі Габала йде другою в турнірній таблиці та відстає від Карабаха на 6 очок. Сьогодні лідер на своєму полі прийматиме аутсайдера чемпіонату, Кяпаз.