УКР РУС

Григорчук: Не смію нічого говорити про "Дніпро"

7 серпня 2011 Читать на русском

Наставник одеситів поділився враженнями від матчу з "Дніпром".

- Ми задоволені самим матчем, тому що нам важливо було багато чого поправити в своїй грі, і багато чого вдалося. Цим фактом ми задоволені. Також ми раді, що змогли подарувати нашим шановним уболівальникам гідний футбол. Дуже важливо, що команда змогла це зробити.

- Прокоментуйте, будь ласка, суддівство.
- Немає сенсу це робити, тому що зараз рівень суддівства зростає. Дуже серйозні люди все аналізують і виконують важливу роботу.

- Сьогодні Політило більшу частину матчу грав дуже "високо" - під нападниками. Ви вже передумали ставити його в глибину, як це було в попередніх зустрічах?
- Сергій закінчував гру на позиції "опорника". Я можу передумати ще кілька разів: ставити його "вище" або "нижче". Якщо буду відчувати, що він там найбільш корисний.

- Що скажете про дебют форварда Джиммі Франса? Чому він вийшов на заміну лише наприкінці матчу?
- Ми планували його випустити на поле раніше. Я думаю, що він готовий зіграти більше ігрового часу. Але я бачив, що команда грає серйозно і правильно, а в таких ситуаціях рука не піднімається зробити заміну, навіть, незважаючи на те, що Джиммі нападник, і ми програвали після першого тайму. Я розумів, що ми і так можемо забити. А зіграв бразилець корисно, зробив все, що потрібно, хоча вийшов не на свою позицію.

- Чи не здалося вам, що "Дніпро" сьогодні виглядав не так, як багато хто очікував?
- Чесно кажучи, я б не хотів коментувати дії настільки шанованого клубу. Не смію нічого говорити про "Дніпро": ні поганого, ні хорошого.

- Що сьогодні не вийшло у "Чорноморця"?
- Не вийшло багато речей, які ми скорегували. Їх можна зробити ще виразнішими і конкретнішими. І тоді вся картина буде виглядати набагато краще.