УКР РУС

Григорчук: Хотів би випити багато кави з Раньєрі та Жардімом

29 березня 2017 Читать на русском

Український наставник азербайджанської "Габали" Роман Григорчук пояснив, чому йому особливо цікаво було б поспілкуватись з деякими тренерами.

"Дуже цікаво було би поговорити з тренерами, які з маленьких команд робили великі справи. Наприклад, та ж ситуація з Раньєрі, який зробив чудо з "Лестером" і виграв чемпіонат Англії. Ми чуємо історії про піци, які він купував гравцям. Це все ніби жарти, але цікаво, як він все це організував. Навіть ці ж контратаки. Це все було системно і сильно, на найвищому рівні, проти яких команд! І, може, вислухати, що сталось потім.

Цікавіше було б говорити з тренерами з менших команд. Зараз я дуже зацікавлений дізнатись більше про гру "Монако". Люди забивають майже 100 голів у чемпіонаті, забивають два рази по 3 "Манчестер Сіті". Грають на страшних швидкостях, у них грає хлопчик 1998 року народження. Тут би дуже багато хотілось кави випити і багато почути", – розповів Григорчук FootballHub.

"Заснути на теорії – це те ж, що випити перед тренуванням пляшку горілки". Чому Роман Григорчук жартує крізь сльози і довго спить перед матчем

, а також у Viber